Glasvezel in
Den Haag

Supersnelle Glasvezel in Den Haag: Ontdek de Toekomst van Connectiviteit

F&M kabeltechniek is uw vertrouwde glasvezel aanlegger in Den Haag! Glasvezel komt steeds vaker voor en is nieuwe technologie die u niet wilt missen. Daarom kiezen steeds meer mensen om van gebruik te maken van deze razendsnelle internet verbinding. Het komt namelijk met veel voordelen zoals: internet zonder haperingen, supersnel internet, een snellere downloadsnelheid, TV in full HD/4K en nog veel meer!

Hoe wordt glasvezel aangesloten?

Het begint met het aanleggen van kabels in de straat, als deze eenmaal aangelegd zijn wordt er een glasvezelaansluiting geïnstalleerd. Deze wordt vaak in de meterkast geplaatst, omdat hier de meeste kabels samenkomen en staat het uit het zicht. Als het eenmaal is aangesloten hoeft u alleen nog een pakket te kiezen dat het beste bij u past. Natuurlijk doet u dit wel bij uw eigen provider.

Hoe gaat glasvezel in zijn werking?

Als u er over nadenkt om glasvezel aan te sluiten vraagt u zich vast wel af: ‘’hoe werkt glasvezel?’’ Geen paniek! F&M kabeltechniek heeft het antwoord voor u. Glasvezel is een flinterdunne vezel dat gemaakt is van een soort glas. Door dit glas wordt er informatie heen en weer gestuurd met de snelheid van het licht. Dit is natuurlijk veel sneller dan normaal internet, daarom sluiten veel mensen zich nu aan aan het glasvezelnetwerk!

Is Glasvezel Verplicht

De voordelen van glasvezel in Den Haag

E-fiber glasvezel in Den Haag heeft diverse voordelen te bieden. Hieronder hebben wij enkele voordelen voor je op een rij gezet.

Het snelste internet

Glasvezel biedt diverse mogelijkheden. Je kunt niet alleen bellen, maar ook internetten en tv kijken. Glasvezel internet is betrouwbaar, snel en stabiel. Daar waar de meeste huishoudens een internetsnelheid van 50 Mbit/s hebben, kan e-fiber glasvezel wel 500 tot 1000 Mbit/s opleveren.

Snelheid wordt niet onderbroken

Wat ook een groot voordeel aan glasvezel internet is, is dat de kabels zeer sterk zijn. De kabels zijn eenvoudig over een afstand van 2 kilometer te leggen zonder dat de snelheid van je internet lager wordt. Wanneer je een andere aansluiting hebt, is dit doorgaans niet het geval. Stel dat je internet via de telefoonlijn hebt, dan bepaalt de afstand tussen je woning en de wijkcentrale hoe snel je internet zal zijn. Des te verder weg je zit van de wijkcentrale, des te slechter je internetverbinding zal zijn.

Hoge upload- en downloadsnelheid

Met glasvezel internet profiteer je van een even snelle uploadsnelheid als downloadsnelheid. Dit is niet het geval bij DSL en kabel. Met glasvezel internet haal je enorm snel bestanden van het internet af en kun je ze met dezelfde snelheid versturen. Ideaal dus als je aan het werk bent, studeert of om andere redenen snel bestanden wilt versturen en ontvangen.

Minst gevoelig voor storingen

Nog een groot voordeel van glasvezel internet is dat dit internet het minst gevoelig voor storingen is. Gebruik je dus glasvezel internet, dan zal je niet snel last hebben van internet dat uitvalt. Dit is al onderzocht door onder andere de Consumentenbond.

Wat zijn de nadelen van glasvezel?

Met het glasvezel dat nu overal opkomst is komen er heel erg veel voordelen bij kijken, maar komen hier ook nadelen bij kijken? Het antwoord is ja. Zoals bekend is Ziggo één van de grootste providers in Nederland, maar helaas heeft Ziggo nog geen glasvezel. Dus als u er aan zou denken om glasvezel te gaan gebruiken dan is de kans dat u moet overstappen erg groot. Wat dan ook een nadeel kan zijn is dat uw abonnement duurder zal zijn, want glasvezel is vaak duurder dan een DSL- of kabel abonnement.

Glasvezel Den Haag

Snel contact opnemen?

Heeft u vragen over glasvezel of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken of per e-mail: info@fmkabeltechniek.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons op de zaak. Adres: Fruitweg 25, 2525 KG Den Haag. Wilt u op de hoogte blijven van onze werkzaamheden? Volg ons dan op Facebook & LinkedIn.