Wie zijn wij?

Uw partner in glasvezel

F&M Kabeltechniek is een jonge onderneming met veel ervaring in het aanleggen en onderhouden van ondergrondse netwerkkabels. Garantie en kwaliteit gaan bij ons samen. Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd, werken zorgvuldig, snel en slagvaardig.

Wij beschikken over eigen materieel, hierbij kunt u denken aan kranen, compressors, haspels en rakketten zodat wij direct aan de slag kunnen gaan. Hierbij komt onze klantgerichte instelling er nog bovenop. Klinkt dit interessant? Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Fm Kabeltechniek 002
Glasvezel

Meer over glasvezel?

We zijn er trots op dat we projecten op tijd en volgens hoge normen opleveren. We zorgen ervoor dat alle glasvezelaansluitingen worden getest en voldoen aan de nieuwste bekabelingsnormen en E-fiber installatietechnieken. Ons glasvezel E-fiber installatiebedrijf heeft door de jaren heen drie kernwaarden gehad; integriteit, klantgerichtheid en vertrouwen. We zijn er van overtuigd dat deze drie waarden de sleutel zijn tot absoluut succes en houden dit begrip al meer dan twee decennia vast. We proberen aan de behoeften van alle klanten te voldoen en nemen de volledige verantwoordelijkheid voor eventuele problemen die zich tijdens het proces kunnen voordoen.

Werken voor F&M Kabeltechniek?

F&M Kabeltechniek B.V. groeit. En dus zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij een goede kraanmachinist, grondwerker of stratenmaker? Als je al wat ervaring hebt opgedaan en je handen graag uit de mouwen steekt, nodigen we je uit om te solliciteren. We bieden je een prima salaris en afwisselende projecten voor zeer diverse opdrachtgevers. Bovendien mag je rekenen op een goede sfeer en op teamleden die het leuk vinden om je verder te helpen. Hard werken en gezelligheid gaan bij ons echt hand in hand! Klinkt goed? Neem dan contact op om jouw mogelijkheden te bespreken. 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Zoekt u een betrouwbare en flexibele expert in leidingwerk en kabelwerk? Met F&M Kabeltechniek B.V. is uw vraagstuk in kabelwerken zo opgelost. Uw werkzaamheden worden veilig en professioneel uitgevoerd.

We hebben ervaren kraanmachinisten en grondwerkers die de grondwerken uitvoeren en weten hoe je veilig kunt graven. Als er niet gegraven kan worden, voeren we soloboringen uit waarbij we een raket door middel van lucht onder de grond door schieten waarna we een buis plaatsen. Onze ervaren medewerkers sluiten tevens kabels aan en voeren leidingwerk en kabelsanering uit.

Alles wat er in of uit de grond gaat, kan F&M Kabeltechniek voor u aanleggen. Wij werken voornamelijk als onderaannemer en zijn betrokken bij diverse projecten. Wij werken door heel Nederland.