Hoe glasvezel aansluiten?

Snel glasvezel aansluiten bij u op locatie

Hoe glasvezel aansluiten? | F&M Kabeltechniek B.V.

Hoe glasvezel aansluiten? F&M Kabeltechniek staat graag voor u klaar! Wij zijn een jonge onderneming en beschikken over veel ervaring met het aanleggen van glasvezelverbindingen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. En dat is iets wat u meteen merkt als u ons bedrijf inzet. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en hanteren een snelle doch zorgvuldige werkwijze. Wij gaan niet voor half werk en zorgen er graag voor dat u geheel tevreden bent. Wij hebben ons eigen materieel, waardoor we alles bij de hand hebben en direct voor u aan de slag kunnen. Klinkt dit interessant voor u en wilt u snel glasvezel laten aanleggen? Laat dan meteen uw glasvezel aansluiten door F&M Kabeltechniek of lees verder voor meer informatie over glasvezel internet en onze manier van werken.

Waarom kiezen voor glasvezel internet?

Glasvezel aansluiten is iets dat mensen om verschillende redenen doen. Allereerst biedt glasvezel een razendsnelle internetsnelheid. Dit geldt niet alleen voor de upload snelheid, maar ook voor de download snelheid. Verder heeft glasvezel de volgende voordelen te bieden:

Hoe glasvezel aansluiten? 3 belangrijkste stappen

Wanneer wij glasvezel aansluiten, gaan we altijd op een professionele en zorgvuldige manier te werk. Het aanleggen van glasvezel is geen eenvoudige klus. Dit kan zelfs maanden duren, wat belangrijk is om rekening mee te houden als u besluit voor glasvezel te kiezen. Wel profiteert u nadien van de snelste internetverbinding die er is. Wanneer wij glasvezel aanleggen, doen wij dit middels de volgende stappen:

Daarom kiezen voor F&M Kabeltechniek

Laat u glasvezel aansluiten door F&M Kabeltechniek, dan bent u bij ons altijd zeker van meer voordelen dan elders. Zo kunt u bij ons op de volgende voordelen rekenen:

Hoe Glasvezel Aansluiten

De voordelen van e-fiber glasvezel

E-fiber glasvezel heeft diverse voordelen te bieden. Hieronder hebben wij enkele voordelen voor je op een rij gezet.

Snelheid wordt niet onderbroken

Wat ook een groot voordeel aan glasvezel internet is, is dat de kabels zeer sterk zijn. De kabels zijn eenvoudig over een afstand van 2 kilometer te leggen zonder dat de snelheid van je internet lager wordt. Wanneer je een andere aansluiting hebt, is dit doorgaans niet het geval. Stel dat je internet via de telefoonlijn hebt, dan bepaalt de afstand tussen je woning en de wijkcentrale hoe snel je internet zal zijn. Des te verder weg je zit van de wijkcentrale, des te slechter je internetverbinding zal zijn.

Hoge upload- en downloadsnelheid

Met glasvezel internet profiteer je van een even snelle uploadsnelheid als downloadsnelheid. Dit is niet het geval bij DSL en kabel. Met glasvezel internet haal je enorm snel bestanden van het internet af en kun je ze met dezelfde snelheid versturen. Ideaal dus als je aan het werk bent, studeert of om andere redenen snel bestanden wilt versturen en ontvangen.

Minst gevoelig voor storingen

Nog een groot voordeel van glasvezel internet is dat dit internet het minst gevoelig voor storingen is. Gebruik je dus glasvezel internet, dan zal je niet snel last hebben van internet dat uitvalt. Dit is al onderzocht door onder andere de Consumentenbond.

Wat zijn de nadelen van e-fiber glasvezel?

Met het glasvezel dat nu overal opkomst is komen er heel erg veel voordelen bij kijken, maar komen hier ook nadelen bij kijken? Het antwoord is ja. Zoals bekend is Ziggo één van de grootste providers in Nederland, maar helaas heeft Ziggo nog geen glasvezel. Dus als u er aan zou denken om glasvezel te gaan gebruiken dan is de kans dat u moet overstappen erg groot. Wat dan ook een nadeel kan zijn is dat uw abonnement duurder zal zijn, want glasvezel is vaak duurder dan een DSL- of kabel abonnement.

Snel contact opnemen?

Heeft u vragen over glasvezel of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken of per e-mail: info@fmkabeltechniek.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons op de zaak. Adres: Fruitweg 25, 2525 KG Den Haag. Wilt u op de hoogte blijven van onze werkzaamheden? Volg ons dan op Facebook & LinkedIn.